Mys i Stockholms skärgård
Veckan startade ju bra, trots den långa tågresan hem med förseningar och allt vad det var. Att få komma ut och andas frisk skärgårdsluft är aldrig fel, och jag hoppas att det blir en tradition om somrarna framöver.

Vi åkte alltså upp till huvudstaden på måndag förmiddag, dumpade våra väskor på vårt hotellrum på Haymarket by Scandic och hoppade på en båt ut till Fjäderholmarna. Vi upptäckte denna ö förra sommaren och blev blixtförälskade. Bara tjugo minuters båttur och så himla mysig atmosfär. Sedan att lunchen på deras rökeri är fantastisk gör det ju inte direkt sämre. Jag har allvarligt talat längtat efter den lenrimmade laxen med dill- och gräddstuvad färskpotatis i ett helt år. Troligen det godaste jag ätit i livet.

Dag två anslöt mina föräldrar samt lillebror med fästmö och vi hoppade då på en båt ut till Vaxholm. Även där blev det en dag med god lunch, glass och mysiga butiker. 

Som sagt så hoppas jag att detta kan bli en fin sommartradition. Börjar redan spåna på vad vi ska testa för nytt ställe nästa sommar. Kanske Sandhamn?

(null)

(null)

Brygghäng med sovande bebis i vagnen.
Godaste laxen någonsin. Punkt.
Haymarket, Stockholms snyggaste hotell?
Drink i hotellbaren när man bor på hotell, alltid! Det är sedan gammalt!
Babblarna och svenska barnsånger på youtube är storfavorit hos vår 1-åring just nu.
(null)

(null)

(null)

Vaxholm.
Linbåt ut till Vaxholms museum. För den som är en daredevil finns det möjlighet att "walk the plank", alltså gå på plankan 18 meter upp i luften ut från ett fönster in mot borggården.
(null)

Arianne

Stockholms skärgård är så mysig! Lunchen på rökeriet lät/såg inte helt fel, mums!😊

JUNITJEJ

Vilka härliga bilder!

Cornelia

Vad härligt det ser ut! Sommar i Sverige är bra fint alltså :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress