Home sweet home!
Efter en kolossal mängd strul, och alldeles för många timmar på en perrong i Flemingsberg, är vi äntligen hemma. Aldrig så skönt att komma hem som när man bara gått och väntat på det en hel kväll!

Min andra semestervecka för den här gången, och alltså min sista för denna sommar, startade vi i vår fina huvudstad. Det var nära att vi ställde in på grund av väderprognosen (som visade åska och regnskurar), men vi chansade och vädret var tack och lov på topp. Ett bildregn från vårt mysiga dygn (en hel del komplikationer till trots, framförallt tågförseningar på hemvägen) kommer inom kort. Nu är det sängen som gäller. Godnatt!

Det var betydligt gladare miner på ditresan än nu när vi skulle hem. Men jag måste bara säga det... Vilken tjej vi har! Hon har busat och hållit låda i sin vagn under SÅ många timmar medan vi väntat på försenade tåg, och skötte sig exemplariskt på tågresan hem trots den sena timmen. Somnade pladask i sin säng efter en snabbdusch och en flaska välling. Världens bästa tjej!❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress