Bebisaktiviteter

Vi har varit lite dåliga på att ta oss iväg på de olika aktiviteter som finns för bebisar då tiden inte riktigt räckt till. Vi har ju mammaträningen på tisdagar och sedan brukar det bli någon eller några lekdejter med vänner, plus babysim varje söndag, så det känns som att det är fullt upp. Ibland är det såklart skönt att bara vara hemma också, både för min egen skull och för Selmas.


Nu har vi dock testat ett par av alternativen som finns och jag måste säga att vi gillar. Skarpt! Biblioteket anordnar Bebisbibblan en gång i månaden och det var verkligen supermysigt. De läste först en bok med en massa rekvisita för att illustrera, och så sjöng vi ur ett sånghäfte och sedan var det fri lek för bebisarna.
Idag testade vi babyrytmik här i Skogstorp för första gången. Hur smidigt som helst att endast ha 7 minuter promenadväg dit. Där finns dessutom öppna förskolan på måndagar, så det måste vi testa också vid tillfälle. Rytmiken gick i alla fall ut på att bebisarna fick höra en massa olika ljud, leka/spela med maracas och så sjöng vi en hel del. Selma älskade det! Väldigt roligt att hänga med andra mammor och bebisar, så jag gillade det också.

Undrar vad vi ska testa härnäst? Tips mottages gärna!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress