6 månader

Min lilla bebis är snart ingen bebis längre. Vad hände? Det lilla, lilla knytet har förvandlats till en liten människa som växer, utvecklas och lär sig nya saker för varje dag. Idag blir hon 6 månader gammal. Ett halvår. Det är ju ingenting och en evighet på samma gång. Samtidigt som man vill stoppa tiden och behålla den här lilla miniatyrmänniskan precis som hon är, så kan man heller inte sluta bli lycklig av alla framsteg hon gör. Det är faktiskt sjukt häftigt att följa resan från en alldeles hjälplös liten krabat till en egen liten person. 

Dessutom så har alla åldrar såklart sin charm, så det gör kanske egentligen inte så mycket att tiden springer iväg. Nu är en väldigt rolig period tycker jag, bortsett från sömnbristen då. Det gäller att njuta av nuet, och vad är väl ett par veckor med kass sömn i det långa loppet?

De fina kläderna från Polarn o Pyret är så fina att jag köpte på mig ytterligare ett set i större storlek på sommarrean. Här har vi alltså samma bebis, likadana kläder, samma babynest, men 5 månader och ca 4.5 kg senare är hon en vilde som knappt ens fastnar på bild. Selma-Bus.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress