En bra helg
Vi har haft en härlig långhelg här, mitt i tråkiga november. För visst måste det väl ändå vara årets i särklass tristaste månad? De fina höstfärgerna har bleknat bort, och man går bara och väntar på att det ska bli december och allt mysigt som hör julen till. Hur som helst, pappan i vårt casa hade beredskapsledigt i fredags (kompensationsdag för att ha haft beredskap mycket på sistone) så vi slog på stort och åt lyxlunch på Gränden och gick till stadsbiblioteket där Selma fick leka loss. Det är så roligt när man verkligen ser hur roligt hon tycker att något är. Vet inte om det var böckerna, roliga spegeln eller bara det faktum att vi var där hela familjen, men hon gillade det definitivt. Vi läste nog "Max kaka" ungefär fem gånger och ingen annan bok var ens i närheten av lika intressant, så vi kanske får ta och köpa den till henne. Jag har en hemlig förhoppning om att hon ska bli en läslus, precis som sin mamma och mormor. Hoppas, hoppas!

Resten av helgen har varit fortsatt bra, med besök hos min morfar i Kungsör på lördagen och en lugn skön söndag med endast en vända till lekparken för att gunga som enda ansträngning. Nu ser vi fram emot en ny vecka med nya roliga saker på gång. 
Hoppas ni haft en bra helg ni också!❤️

Kanske årets sista lekparksbesök, beroende på väder. Overallen från Gekås Ullared i storlek 80 invigdes, och får klart godkänt. Lite stor ännu, men kvalitén känns bra och den täppte till ordentligt i halsen så att liten donna inte fryser. 249kr, väl värt!





Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress