Black friday
Någon som gjort några fynd på dagens black friday?

Vi hade egentligen bara en viktig sak att spana efter och det var en bilstol till Selma. Vilken djungel det är! Först och främst så finns det ju så många olika märken och modeller, och prisklasser som ligger på allt från runt 1500kr till 7000kr. HUR ska man veta vilken man ska välja? Det vet man inte, helt enkelt. Någon är "säkrare", någon är enklare att handskas med, någon är roterbar, någon tar mindre plats i bilen osv. 
Efter en hel del efterforskningar så fastnade vi i alla fall för BeSafe eftersom de vinner alla tester och har fått en uppsjö priser. Vi gick på det och sedan att vi (läs: Jimmy) ville ha Isofix och inte bältad. Vi klämde och kände i deras monter på UnderBarabarn-mässan i Stockholm, men det var inte förrän någon timme innan black friday faktiskt startade som vi bestämde slutgiltigt vilken av deras modeller det skulle bli. Det blev till slut en svart iZi Kid i-size X2. Tror det kommer bli toppen och hoppas den kommer hem i nästa vecka. Lilla fröken kommer att åka som en prinsessa. Och mamman som är fruktansvärt och gräsligt less på att kånka det där babyskyddet innehållandes 9.5 kg bebis blir nöjdare än nöjdast.

I övrigt så har jag fyndat lite kläder från Lindex till Selma och från Gina Tricot till mig. Håll i hatten nu, men jag har bl.a. beställt en kjol! Mycket spännande.

(null)
34% rabatt hos Lekmer.se + 10% med J’s personalkort = grymt pris för en bra bilstol.




Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress