Rabattkod hos Twistshake

Ni har väl inte glömt rabattkoden hos Twistshake? Ange koden "niilssonsara20" i kassan så får du 20% rabatt på hela sortimentet!


Vi fick hem en nappflaska i fina färgen Sleepyhead under den gångna veckan och den kunde inte kännas mer rätt nu när våren kom. Alla färger är fina, men den här fastnade jag lite extra för. 

Jag kan förresten varmt rekommendera nappflaskorna! Selma är inte så kinkig med just flaskor egentligen, utan har accepterat alla varianter vi testat, men bag upplever att hon blir lite mindre gasig i magen av dessa. Dessutom är de fina, mycket smidigare att diska än många andra sorter, har mixernätet som tar bort alla klumpar och så förstås pulverbehållaren som följer med. Dessa behållare använder vi dagligen för att smidigt dosera upp pulver i förväg. När bebis är hungrig är bebis hungrig. Nu. Inte om en halvtimme när mamma lyckats koka upp vatten, kyla det till rätt temperatur, måttat upp pulver, skakat och slutcheckat tempen. Så färdiga portioner pulver och kokat vatten i termos är nästan ett måste tycker jag. I love it!

I samarbete med Twistshake.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress