På resande fot med bebis

Home sweet home och borta bra men hemma bäst! Vi har haft ett dundermysigt dygn i vår fina huvudstad och det har blivit buss- tåg- och hotellpremiär för Selma. Alltså vilken unge vi har! Världens snällaste och inga som helst problem att ha med sig. Gullunge!❤️

 
Vi bodde på Haymarket by Scandic och älskade det. Självklart har man sina favoriter, men det är alltid roligt att testa nya hotell och detta var toppen. Inredning helt i min smak och grym service. Selma fick en spjälsäng och sov som en prinsessa. Hon är jätteduktig och somnar för det mesta helt själv när man lägger henne i babynestet i hennes spjälsäng, men vi hade ju ingen aning om hur hon skulle reagera i en helt ny miljö. Inga problem alls.
 
Söndagen spenderades på Skansen och sedan middag på Jimmys storfavorit Koh Phangan. Måndagen blev lite strosande på stan och lunch på Vapiano innan hemfärd. Hon är så enkel att ha med vår lilla donna, ligger för det mesta snällt  i vagnen och sover eller grejar med sina saker. Jag är så glad att hon gillar vagnen! Hur bra var inte den när man skulle promenera runt förresten? Underbart att kunna lägga jackor och andra medhavda prylar i varukorgen istället för att bära. Allt som allt en sjukt mysig Stockholmstripp.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress