Spjälsängen

Vi var nästintill på väg att hoppa över Ikea-besöket häromdagen då deras hemsida visade att spjälsängen vi tittat ut var slut i lager. Just typiskt. Efter att ha ringt och dubbelkollat visade det sig att det inte var själva sängen som var slut, utan lådorna som ska sitta under. Lådfronterna fanns så dem köpte vi, men själva lådorna får vi ta vid ett senare tillfälle. Sängen fungerar ju utmärkt utan, så det får vara så ett tag nu. Dock himla smidigt att kunna ha exempelvis extra lakan och sängkläder där under sedan tänker jag, så att det finns lättillgängligt vid en eventuell "olycka". 


Ett av mina uppdrag kommande veckor blir att tvätta upp lakan och sängkläder, samt bädda sängen. Gissar att jag kommer hinna bädda om både en och två gånger innan det är dags för lilltjejen att faktiskt sova där...

Jag gillar spjälsängen i alla fall! Stuva heter den och det finns även garderober och byråar i samma serie, så det kommer vi säkert att komplettera med senare när det är dags att inreda barnrummet. Sängen har två höjdlägen för madrassen och ena sidan kan monteras av så att det blir en barnsäng istället för spjälis. På så vis kan den användas i åtminstone ett par år.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress