Förberedelser för BB-väskan

Fredagen är här, men fredagskänslan saknas lite när man inte jobbar. Just den här fredagen blev heller inte riktigt som planerat, så jag försöker göra det bästa av den. 


På agendan stod ett frisörbesök med både klippning och slingning, men det blev inställt pga sjukdom. Lite synd eftersom det hade varit skönt att göra det innan bebis kommer, men å andra sidan så fick jag så sjukt dåligt betalt både från jobbet och försäkringskassan denna månad så jag vet inte riktigt hur det skulle ha gått ihop ekonomiskt ändå. Jag räknar på riktigt ner till nästa utbetalning redan nu (28 dagar bort om någon undrar). Man vänjer sig väl, men att gå från heltidslön till ungefär halva det är faktiskt inte kul. Det är tur att jag tycker om blodpudding för det lär bli mycket av den varan det kommande året, hehe. 

Hur som helst, istället för lite egentid så fick jag tid för att pyssla här hemma. Det börjar bli läge att packa den där BB-väskan, så jag har fullt upp med att förbereda vad som ska med i den. Kläder till oss och bebis är redan ordnat, så idag packar jag necessär och kokar nappar och en flaska bland annat. Svårt att veta vad man vill och behöver ha med sig, men jag tror att jag har hyfsad koll efter lite tips från vänner och en hel del googlingar. Jag får fota allt och visa innan jag packar ner det i väskan. 

Hoppas ni får en fin fredag nu!❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress