Alternativ till blöjtårta

Idag har vi haft en babyshower för fina Ellinor. Så mysigt och vi lyckades definitivt med överraskningsmomentet. Eller ja, eftersom hennes lilla tjej valde att titta ut lite tidigare så fick hon också vara med och det blev väl mer en välkommen till världen-ceremoni än en babyshower. Vi höll till på nyöppnade CRfitness café Långa gatan i gamla stan här i Eskilstuna. Riktigt god mat och en hel massa nyttigare alternativ till både frukost, lunch och fika. Hett tips!


Tänkte komma med ett annat tips här också, nämligen ett alternativ till en blöjtårta. Det hör ju lite till en babyshower, men eftersom Ellinor redan fått en i samband med bebisens födelse så tänkte vi att det vore kul med något annat. Jag (som för övrigt är det minst kreativa som går i ett par skor) fick uppgiften och resultatet blev faktiskt riktigt bra, om man nu får säga det själv. En bricka med blöjcupcakes!


Du behöver: en bricka, blöjor, muffinsformar, bebisstrumpor, nalle, gummisnoddar, små presenter till bebis, eventuellt någon fin dekoration, cellofan och paketsnöre.

Superenkelt att rulla ihop blöjorna med en strumpa i varje och sno om en gummisnodd innan de stoppas i muffinsformen och placeras på brickan tillsammans med lite små presenter. Jag körde på mössa, dreglisar och en ljuslykta. Muffinsformarna sprang jag på inne på Clas Ohlsson, brickan, rosen och cellofanen på ÖoB.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress