Bilder från loppet

Lever lite på ruset från loppet fortfarande och har tagit en välbehövlig vilohelg innan startskottet för fortsatt träning mot milen. Det är faktiskt bara 26 dagar kvar till Tjejmilen. 


Kroppen efter loppet? Jag har haft lite ont i högerfoten, och svaga känningar i benhinnorna efter fredagen. Jag har trots allt inte sprungit något alls på asfalt och förmodligen gjorde adrenalinet att jag inte kände att jag kanske trampade lite tokigt eller så. Vi pratar ju faktiskt om mig, tjejen som sprang ett helt halvmaraton med ett skavande kardborreband (med tidtagningschippet) och fortfarande har ett ärr runt hela vristen.

Träningen framöver? Jag fortsätter som jag tidigare nämnt med löpprogrammet. 1 pass backintervaller, 2 pass löpstyrka och 2 löppass i veckan. Tänker att jag fortsätter att öka distansen med 500 m per vecka. Måste också jobba mer med magaktiveringen så att jag orkar hålla den hela löprundan igenom. 5 km var gränsfall... Får fortsätta jobba med Mammamage-appen, hur tråkigt det än må vara.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress