Badrummen

Jag hade fullt upp med att preppa inför kvällens födelsedagsfirande igår, därav utebliven badrumsupdate. Men här kommer den:

Badrum 1
Badrum 2
Badrum 2

Det har tagit sååå lång tid att man faktiskt hade glömt att det skulle bli färdigt en vacker dag. Den vackra dagen blev i fredags, äntligen!

Badrum 1 är helt färdigt. Det är det badrummet som ligger mest lättillgängligt i huset, med dörr in från hallen och närmast kök/vardagsrum och vårt sovrum. Det är alltså det vi använder mest, kan man säga.

Badrum 2 har vi väntat bra länge på. Det ligger i den inre delen av huset, med dörr in från allrummet och närmast de tre sovrum som finns i den delen av huset (varav det ena så småningom kommer att bli en walk in closet). Gissar att vi mest kommer att använda detta om kvällarna då vi hänger framför tvn i allrummet. Här saknas ett spegelskåp över handfatet (likadant som i badrum 1) som har leverans i början av kommande vecka. När vi köpte huset fanns bara stora speglar med lampor över handfaten i båda badrummen, så vi valde att byta till spegelskåp som dels rymmer lite saker men som också är så himla smidigt när man ska fixa till håret. Vi tänkte köra på bara spegeln i badrum 2, men ångrade oss i sista stund så nu är det bara att vänta.
Här ska det även in ett badkar som än så länge är paketerat i en kartong i garaget. Kanske att vi hinner få in det under dagen idag, med lite tur. Jag längtar efter ett premiärbad, även om jag egentligen inte är en badmänniska!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress