Planering av hall

Eftersom gårdagen ägnades åt att fira studenter, så har vi lite extra mycket att göra idag inför flytten (som är tänkt att ske inom två veckor). Min andra halva är redan ute i huset och donar, medan jag har packtjänst här hemma i lägenheten. Först fastnade jag dock i lite planering av vår blivande hall. Den är väldigt rymlig med en väl tilltagen yta av grå klinker innanför dörren, öppna partier in mot kök och vardagsrum på ena sidan och dörr till master bedroom och första badrummet på andra.
 
Det gäller att hitta smart förvaring och möblering som inte tar bort den rymliga känslan, men som samtidigt rymmer allt vi vill ha i hallen utan att skapa kaos. Inte helt lätt. Väggen till höger tänkte vi att vi ska sätta upp en helkroppsspegel på och bredvid den ställa en Nordli-byrå från Ikea. Hålutrymmet rakt fram blir perfekt för en skjutdörr och någon typ av hyllor/hängare i, så då kvarstår väggen till vänster där vi då behöver få plats med skor och jackor. Det lutar åt att vi avvaktar lite med just den delen tills vi är säkra på hur vi vill ha det, så just nu är jag på jakt efter en klädhängare/tamburmajor att ställa dit så länge. Någon av dessa tre lutar det åt:
Till vänster: Tjusig från Ikea, 499kr. I mitten: Varg från trendrum.se, 695kr. Till höger: Tambur från Åhléns, 399kr.
 
Jag lägger min röst på Tambur, just för prisets skull då det ju faktiskt bara är en tillfällig lösning. Låter mannen lägga sin röst också, så får vi se.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress