Några av oss sågs hemma hos oss innan middagen för att mingla och dricka lite bubbel och när vi väl anlände till Trädgår'n så serverades följande meny:
Förrätter
Klassisk löjromstoast med tillbehör
alt.
Anklever på brioche med portvins päron och madeirareduktion
Varmrätter
Smörbakad hälleflundra med hummersås, dillkokt havskräfta och potatispuré
alt.
Helstekt oxfilé med murkelsås, friterad svartrot, portvinsreduktion
och västerbottengratinerad potatispuré
Dessert
Liten chokladtryffeltårta med hallonchokladmousse och frostade bär
Ostbuffé med kex och marmelad
Riktigt god mat måste jag säga! En och annan miss i tajmingen med rätterna, men i sin helhet klart godkänt. Vi kan dock konstatera att jag inte är 18 år längre. En delad flaska champagne hemma, mer champagne på restaurangen och en hel del vin var mer än tillräckligt för att ge mig en skaplig huvudvärk dagen efter... Men det hör väl nyårsdagen till!
0