Intervall-torsdag
Tisdagar och torsdagar har Forever löpträningar. Tisdagarna är distans och det känner jag att jag gör bäst själv faktiskt. Min vilja och envishet är allt som behövs. På torsdagarna däremot är det intervaller och det är betydligt effektivare och roligare att göra i grupp än ensam.

På dagens pass joggade vi till Kronskogen och precis som sist så höll vi till i backen rakt utanför vårt hus. Vi började med korta intervaller och sedan fortsatte vi med en variant av idioten där sex högar med koner placerades ut i två rader och på olika avstånd från startlinjen. Sedan delades vi upp i två lag och tävlade mot varandra. De första i kön sprang fram till första högen med koner, tog en och sprang tillbaka och fortsatte med nästa hög och sedan den sista tills tre koner låg i boet. Sedan blev det nästas tur och då gjorde den likadant fast att den placerade ut konerna igen så att nästkommande sedan kunde hämta hem dem. Kul med lite tävling!

Sist men inte minst kom de kära backintervallerna. Så himla, himla jobbigt. Men grym träning, och det kan jag säga med säkerhet för benen var som spagetti när vi skulle jogga tillbaka till gymmet.

Trött, utmattad och hungrig. Men nöjd!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress