Xtremefit dag 16
Vecka 6 av 6 är påbörjad och när jag vaknade imorse så var jag ärligt talat väldigt glad över det. Tusan vad kallt det börjar bli nu! Fick lov att tina fingrarna under vattenkranen en bra stund när jag kom hem.

Det var dock lika roligt som vanligt idag, trots kylan. Uppvärmning som vanligt och sedan fick vi köra en 300-utmaning, dvs 300 repetitioner. Inte av samma övning tack och lov. 50 av varje räckte.
Värst var en övning för baksida lår och rumpa där man står på ett ben och gör ett marklyft, alltså fäller i höften och böjer sig framåt tills fingrarna nuddar gräset och det lyfta benet pekar snett bakåt och uppåt innan man lyfter upp överkroppen igen. 50 på varje ben. Aj... Sedan blev det också 50 stycken MMA-situps (en vanlig situp följd av en vridning av överkroppen genom att rumpan lyfts och ena armen sträcks över motsatt axel), 50 lateral burpees (burpees med sidhopp mellan varje repetiton), 50 flygande mattan (ligg på mage med blicken i backen och armarna sträckta framåt och lyft sedan armar och ben samtidigt rakt uppåt) och 50 utfall på varje ben. 

Rygglyft. Bilden är tagen för 2 veckor sedan när vi fortfarande var på framsidan av djurgårn.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress