Xtremefit dag 15
Sista passet för femte veckan är överstökat och alltså är det bara en vecka kvar. Två träningspass och sedan fystester nästa torsdag. De här veckorna har verkligen gått overkligt snabbt.

På dagens backträning tog vi det till en ny nivå genom att lägga till en slinga i skogen högst upp i backen. Livsfarligt med halt underlag och diverse dolda rötter och grejer, men ingen skadade sig och det var betydligt jobbigare än att bara springa rät uppför backen.
När det gäller styrkeövningarna så har armarna flyttats till tinningarna och blicken mot himlen i situpsen, breda armhävningar har bytts mot smala tricepsarmhävningar, rygglyften har fått en twist där man lyfter upp, sträcker armarna rakt fram och sedan spänner till ryggen medan man drar armarna bakom ryggen och nuddar höfterna, vanliga upphopp har uppgraderats till ett djupt benböj och upphopp med klapp över huvudet, plankan innehåller numera tyngdförflyttning genom att man står på armbågarna och sedan flyttar sig upp på händer. Jägarvilan är dock densamma, men tur är väl det. 

Resten av passet blev mycket ben och mage, så det passar väl utmärkt att dra iväg till gymmet om en stund och plåga bålen ännu mer. Core med mamma står på schemat!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress