Xtremefit dag 14

Jag älskar känslan när man känner sig oändligt stark, uthållig och bara kan ge allt och lite till. Så var det på dagens Xtremefit. Backen var liksom inget problem utan jag bara körde. Pressa, pressa, pressa. Låren sved och brände varje gång jag var på väg uppför, men det var bara att löpa på. No pain no gain som det heter.

Andra halvan av passet bestod av mer benträning. Zumo-squats (djupa och bredbenta squats), split-squats (utfall) och speedskaters (sidhopp där ena handen nuddar motsatt fot). Efter det parade vi ihop oss två och två för att köra en militärövning inne i själva skogen. Ville man så fick man ha en tung ryggsäck på sig och sedan skulle ena personen kuta fram ca 2,5-5 meter, sjunka ner i ett utfall och skrika klar vilket var signalen för den andra personen som då skulle springa fram 2,5-5 meter framför den första och så fortsatte vi sådär ett bra tag. Över stock och sten.
Avslutningsvis fick vi göra tåhävningar mot ett träd och sedan utfall uppför hela backen. Jobbigt, men kul som fasen!

Post-workout idag fick bli äggröra med skinka och en finn crisp med gurka. Viktigt att äta direkt efter träning, glöm aldrig det!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress