Matlagning på g

Efter att ha fått maten serverad till sig i tre hela veckor så tycker jag att det är extra kul att laga mat. På med lite bra musik och sedan är det bara att köra. Just nu står kvällens middag och puttrar på spisen.

Gissa vad det blir?


Chili con carne så klart! I det här hushållet kör vi den som den är, alltså utan ris eller bröd eller vad folk nu brukar ha till. Istället har jag i både vita bönor och kidneybönor och lite extra paprika och lök, vilket gör att det ändå blir väldigt mättande. Och framför allt gott! Jag tror inte på att utesluta livsmedel helt eftersom allt behövs för att kroppen ska må bra, men kolhydrater är ett exempel på något som jag har upptäckt att man faktiskt mår bättre av att dra ner lite på. Idag åt vi t.ex. thaimat med ris på lunchen och då fungerar det ju utmärkt att hoppa över riset nu på kvällen eftersom vi ändå har fått i oss den mängd vi behöver.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress