Angående lägenheten
Igår var sista dagen att betala in reservationsavgiften för lägenheten som vi bokade i förra veckan, men efter mycket velande fram och tillbaka så bestämde vi oss till slut för att kontakta mäklaren och meddela att vi ville dra oss ur affären.
Från början kändes allt helt perfekt och planlösningen var precis vad vi var ute efter, men efter att vi varit på visningen av de lägenheter som Peab redan byggt färdigt i samma område började tvivlen komma. För det första var det ett stort runt glasfönster i lägenhetsdörren vilket kändes lite opraktiskt om det ringer på dörren och det är någon man inte vill släppa in, sedan var det lite småsaker som Jimmy la märke till som han inte tyckte var helt okej inne i själva lägenheten och så är det ju parkeringsgarage vilket ingen av oss tyckte kändes jättetryggt om man kommer hem sent och sådär.
Såhär i efterhand när vi har kikat på planlösningen har vi även kommit fram till att väggen där soffan står på ritningen ser ut att vara kortare än 3 m så då skulle vi behöva ha en rätt liten soffa och dessutom är förvaringsmöjligheterna inte heller ultimata. Småsaker kanske, men när det handlar om en lägenhet för nästan 2 miljoner kronor vill man ju att det ska kännas 100% bra.

Istället har vi kollat in en trea som ingår i HSBs byggprojekt vid gamla brandstationen och den känns riktigt, riktigt bra så jag håller tummarna. Just nu är den reserverad åt oss och vi väntar på svar på lite frågor och sedan måste vi väl träffa och prata med en mäklare för att fixa papper och allt sådant om vi nu bestämmer oss för att ta den. Inflyttningen på den lägenheten är också beräknat till hösten 2014 så på den punkten blir det ingen skillnad.

Här är planlösningen för lägenheten vi just tackat nej till. Som sagt lite dåligt med garderober, ytor för t.ex byråar, hyllor m.m. och lite litet vardagsrum. Två stora balkonger är ju dock inte helt fel...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress