Jobbiga människor...
Alltså vilken dag vi hade igår. Vi var i gamla lägenheten från halv 12 till 18 ungefär och det var inte långt bort att det blev en invånare mindre i Eskilstuna. Kvinnan som ska köpa vår lägenhet var oturligt nog ett städfreak (enligt henne själv så brukar hon "då och då" dränka en trasa i en blandning av olika starka medel och torka av alla tapeter hemma hos sig), så självklart dög inte städningen som 7 pers ägnat 7 timmar åt i lördags. Fönster och inglasning av uteplats kommer vi att ta en firma på för det är helt omöjligt att få bra när det är mörkt ute och de såg inte snygga ut, men i övrigt var det bara att göra om. Kärringen fick damm på fingret när hon drog med nageln i en list under sovrumsspegeln och det var tydligen väldigt upprörande. Sedan var det någon liten fläck bakom ugnen som missats och området mitt bakom elementen hade några dammkorn på sig, precis som att man ens får in armen och kan göra rent så långt in...

Stämningen på Västra Storgatan 9 var inte på topp runt kl 12 igår med andra ord. En bitter och hämndlysten för att hon inte fått nyckeln innan Jimmy fått sina pengar och en bitter för att en surkärring klagar på en städning som vilken annan människa som helst skulle godkänt. Tack gode gud för att vi inte hade några vassa föremål kvar i lägenheten!

Nu ska vi strax till mäklaren och få det här eländet avslutat! Det ska bli toppenskönt att slippa åka tillbaka dit något mer och framförallt att slippa dessa människor som krånglat och varit allmänt jobbiga att ha att göra med de senaste 3 månaderna.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress