BREAKING NEWS!
Vi har köpt en lägenhet! Efter mycket velande fram och tillbaka så valde vi att ta lägenheten borta i Tunavallen-området som vi kikade på häromdagen. Jag tror det kommer att bli toppen! Alla säger att området är bra, bostadsrättsföreningen likaså och lägenheten är en ljus, luftig och fräsch 3:a på 74 kvadrat plus en balkong på ca 15 kvadrat. Högst upp i huset ligger den, så utsikten är inte det minsta tokig och jag tror att vi kommer att trivas hur bra som helst! Inflytt blir som allra senast veckan innan jul, men förhoppningsvis lite tidigare. Gud så spännande!

Här kommer lite bilder på vårt nya inköp. Det är lite roligt att de har inrett precis som jag skulle ha gjort det, speciellt vardagsrummet/köket är exakt som jag vill ha det. Grå soffa, vitt vardagsrumsbord och vita köksmöbler. Ljust och fint.
 

För den som undrar vad som hände med lägenheten vi bokat i nyproduktionen vid gamla brandstationen, så fick vi ett brev i början av sommaren där de förklarade att det skett en miss i planeringen som gjorde att de skulle bli tvungna att ändra om planlösningen i det objekt vi bokat. Plötsligt försvann det som vi gillade allra bäst och då kändes det inte alls bra längre så de gav oss möjlighet att dra oss ur.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress