Halloweenfesten
Nu ska jag försöka sammanfatta gårdagen här då. Rebecka och Micke kom över vid halv sju ungefär och då käkade vi fyra lite mat från Spicy innan vi började fixa i ordning oss inför halloween/inflyttningsfesten hos Amanda och Madde.
 
Temat var ju då att man skulle föreställa något läskigt, så jag valde att klä ut mig till vampyr med hjälp av vampyrlinser, lösögonfransar, huggtänder, låtsasblod, enrgidryck i en blodpåde och en draculacape som mamma hittade hemma någonstans. Vi kan ju säga såhär att lösögonfransar inte är det enklaste att få dit bra första gången man gör det, linser är inte heller helt lätt när man inte är van (jag lovade mig själv efter förra året att jag aldrig skulle ha sådana linser igen eftersom jag inte kunde få ut dem själv utan Jimmy mer eller mindre fick slita dem ur ögonen på mig!) och huggtänder går helt enkelt inte att få dit så att de sitter fast ordentligt. Men med hjälp från Jimmy och Rebecka så gick det bra till slut och tänderna lyckades jag få dit så att de satt tills vi kom till festen i alla fall. Tydligen blev vi rätt läskiga för taxichaffisen ville fota oss med sin ipad när han släppte av oss vid festen...

Resten av kvällen blev hur bra som helst. Precis lagom mycket folk, festen var bra fixad och jag hade jättekul. Lite för mycket att dricka kanske men det är ju självförvållat. ;)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress