Ny tv
Tvn kom idag och efter mycket om och men så sitter den nu på plats på väggen. Var livrädd för att vi skulle tappa den när vi skulle hänga upp den, men det gick faktiskt bra till slut. :)

Måste väl erkänna att jag tyckte det var världens onödigaste köp, tills nu för nu älskar jag den. Ramen är i metall och ännu tunnare än på den förra. Knappt ens en centimeter tjock. Supersnyggt! Och så lyser samsung-loggan med ett lite blåvitt ljus i nederkanten och i överkanten sitter en kamera. Menyerna, snabbheten, ljudet och bilden är också mycket bättre och självklart finns det inspelningsfunktion precis som på den förra. Dessutom så följde det med två fjärrkontroller, en vanlig och en med touch istället för knappar.
Men det coolaste är helt klart röststyrningen. Säg åt den att starta så startar den. Säg åt den att byta till en annan kanal så byter den. Med kameran blir det tydligen rörelsestyrning också så man kan göra sådant med händerna, men den funktionen är inte utforskad ännu. Helt klart tuffaste tvn! :)

PS: Ni vill inte veta vad den kostade. Jag hade mått bättre om jag inte hade frågat...



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress