Dagen efter...
Jag mår lite som jag förtjänar idag känner jag. Inte för att jag är speciellt bakis, men extremt trött och seg. Det måste vara ett tecken på att det var en bra dag igår. ;)

Vi gick upp halv 9 för att sticka ut på en löprunda, sedan fick vi stressa som galningar för att hinna bli klara till 11 då mamma och pappa skulle hämta oss för att åka till Rekarnes utspring kl 12. Sedan gick Jimmy och jag runt på stan och jagade brorsans flak för att få lite bra bilder och sedan åkte vi till studentskivan i Odlaren och var där några timmar innan vi drog vidare till en förfest hos Sofias brors flickvn och sedan vidare till en annan fest, för att till sist hamna på stan bland alla glada studenter. 

Med andra ord så var det en dag fylld med en härlig blandning av vin, champagne och cider så det kanske inte är så konstigt att man mår lite sisådär idag...;)
Tyvärr har jag inte hunnit gå igenom bilderna vi tog med systemkameran, men hittade ett par på min kvällsoutfit. Älskar klänningen som jag fått av mamma, enkel men kragen gör den lite annorlunda. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress