Kort skoldag
Tror nog att detta var den kortaste skoldagen jag varit med om. Hela 45 minuter höll föreläsningen på! Vi fick nämligen bara lite info inför tentan och sedan fick vi gå. Det skummaste var att vi faktiskt fick veta ganska exakt vad den första uppgiften var. Man ska tydligen förklara nio olika begrepp som har med utveckling och lärande att göra ur olika perspektiv, men hon sa såklart inte vilka de begreppen var.
Skönt att veta lite vad det handlar om, men samtidigt känns det som att det kan ta jäkligt lång tid att sitta och slå upp de där orden i böckerna och sedan skriva om dem. Man lär ju inte kunna hålla på med det i mer än högst halva tiden om man ska lyckas hinna med den andra uppgiften också...

Tänkte väl iallafall börja leta upp massa begrepp och markera dem i böckerna idag så det går lite snabbare på tentan sedan. Annars känns det inte som att det finns så mycket mer att göra förutom att läsa ännu mer och det vet jag inte om huvudet klarar av just nu. Kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar till klockan 12.30 på torsdag när eländet är över!!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress