Thaimassage

På grund av regn åkte vi in till Patong och gick runt där ett par timmar och shoppade samt åt lunch. När himlen sedan började spricka upp och det blev för varmt för att vi skulle orka vara kvar så åkte vi tillbaka till hotellet för lite sol och bad vid en av poolerna.

Sedan har vi också varit nere vid stranden och fått thaimassage. Det är ju ett måste som inte får missas när man är i Thailand! Fast skönt vet jag väl inte direkt om jag skulle kalla det, snarare det motsatta. Det är mer stå på, rycka, bända och böja än massera, men efteråt känner man sig väldigt avslappnad och trött i hela kroppen. Fast ett tag när hon böjde mina ben i en himla konstig vinkel var jag helt säker på att någon muskel eller sena i något av knäna skulle gå av...

En drink vid stranden fick bli en bra uppföljning på massagen och nu ska vi strax iväg och äta middag på Primekitchen by the sea. Tror det är fjärde gången sedan vi kom hit i måndags. Sanslöst god mat, perfekt service, relativt billigt och så ligger det precis på stranden. Högsta betyg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress