Nu lämnar vi snart Karon beach
Idag är det dags att lämna Karon beach, Phuket, och åka vidare till Ao nang som ligger borta i Krabi-området. Vi hade ingen aning om att transport mellan resorterna ingick i resan så vi hade räknat med att ta taxi till Phuket town och sedan ta färjan över därifrån, men tydligen så ingick det så nu blir vi hämtade med minibuss kl. 9 och resan tar tre timmar. Det ska bli jättespännande att se hur det är borta i Krabi, men samtidigt känns det lite tråkigt att lämna Karon också. Blandade känslor helt enkelt.

Vad jag kommer att sakna: hotellområdet här på Phuket Orchid Resort & spa, så himla vackert. Vårt lunchställe på stranden som vi ätit lunch på varje dag sedan vi hittade det. Omeletterna på frukosten, killen som gör dem har vid det här laget börjat att känna igen oss eftersom vi kommer till honom varje morgon. Vattenmelon-shakarna på stranden, helt ljuvliga. Att få städat och nya strandhanddukar varje dag. Håkans bar, jättemysigt ställe. Gymmet, jag är redan träningssugen fast vi inte ens åkt härifrån än.

Vad jag inte kommer att sakna: Duschen, avskyr duschar som sitter fast i taket. Plinget från hissen som låter varje gång någon åker i den (vilket är ganska ofta!) och som hörs in på hotellrummet. Den fasansfullt hårda sängen, har sängansvarig på detta hotell inte hört talas om bäddmadrasser???

Här är ett par bilder som Jimmy tagit på hotellområdet.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress