Koh Poda
Denna dags utflykt blev till en ö som jag velat åka till länge, nämligen Koh Poda eller Poda Island som den heter på turistspråk (Koh betyder alltså ö som ni kanske förstod). Det tog ca 20 minuter att åka dit med longtailbåt här i från Ao Nang. Vi trodde först inte att vi skulle kunna åka någonstans idag för det regnade när vi vaknade, men sedan sprack det upp och blev sol så vi chansade. Dock så kom det riktigt mörka och läskiga moln medan vi var där och det började blåsa som tusan så det var nästan så vi var rädda att bli fast där. Men det fina med Thailand är att det vänder så snabbt igen, så det gick bra. Inte för att jag skulle ha så mycket emot att bli strandad på Poda kanske men...

Poda är en riktig paradisö med massor av andra fina öar runt omkring så det är verkligen häftigt att titta på. Det fanns en liten bar där man kunde handla dricka och så låg det två sådana båtar som ni kan se på bild här nedan där de lagade mat som man kunde köpa. Vår lunch blev därför varsin thailändsk pannkaka med banan. 
Annars blev det mest solande, slappande och en promenad runt ön.
Just det, vi fick även lite bröd av ett par japaner så att Jimmy kunde mata nemofiskarna som simmade runt fötterna. Superfina!

PS. Kolla in Mr. Baywatch på tredje bilden. Snart är han svart som sot. Och jag är inte alls avis... DS.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress