Sista dagen
Idag är vår sista heldag här på Cypern. Hur kan en vecka gå så snabbt??? Vi får helt enkelt se till att njuta av den här dagen maximalt och försöka få ut så mycket som möjligt av den.

Kl. 7 hängde vi på låset till gymmet och körde hårt i lite drygt en halvtimme innan vi gick till den nyöppnade frukostbuffén. Jag gillar att komma dit precis när de öppnat för allt känns mycket, mycket fräschare då. Om man kommer som igår när vi inte var där förrän 9 så är allt helt omrört och man vet inte hur många människor som varit där och grävt och pillat på brödet. Och så vet man ju att allt är rykande färskt när man är där tidigt! Märks att jag hatar bufféer va? Undviker det helst om jag kan, speciellt lunch- och middagsbufféer. Det blir lite för mycket skolmatsal och vardag över det hela och när man väl har semester tycker jag man ska unna sig lite finare mat! :)

Planen för dagen är i alla fall att ta med systemkameran till stranden och fota lite, sola och bada så länge vi orkar, sedan gå till den avskilda poolen på spaavdelningen ett tag innan vi gör oss i ordning för en fotosession även på kvällen, sedan de obligatoriska drinkarna på happy hour och sist men inte minst blir det middag på Hokkaido igen. Känns som en perfekt dag!

Hurtig tjej på hotellgymmet!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress