Händelserik dag på jobbet
Tror nog att denna lördag var den i särklass stressigaste jobbdagen jag varit med om. För det första fick jag vara i delin på morgonen istället för kassan som jag alltid är annars, vilket självklart innebär att jag inte är den snabbaste på den fronten. Höll på att bli tokig av att irra fram och tillbaka mellan bakugnen och brödskåpet, grillen och värmeskåpet, och såklart butiken och kajdörren också.
På det så skulle såklart pantmaskinen krångla också så folk kom och sa till om det varannan minut och så helt plötsligt så kommer en lite underlig stammis och säger att han har ont i levern och behöver ambulans, men när vi då ringer 112 så säger han att han ska vänta och se om det går över och bara knallar iväg som om inget hänt. Någon halvtimme senare var han tillbaka och det slutade med att en annan kund, som tydligen råkade vara hans granne, fick skjutsa honom till akuten.
Om man ska se det från den ljusa sidan så gick tiden fruktansvärt snabbt eftersom det hände så mycket. Bättre det än att inte ha något och göra i 8 timmar. :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress