Onsdags-shopping

Nu ska vi se då om jag kan komma ihåg alla inköp som blev under gårdagen. Det var ju nämligen så att jag fick ett presentkort på Coop av min morfar när jag tog studenten förra året. Lite konstigt ställe att få presentkort på kan man ju tycka, men faktiskt jättebra eftersom de har nästan allt där. Till exempel en massa köksgrejer. Så jag drog därför med mig mamma ut till Coop Forum för att kolla runt lite. Eftersom jag spenderat den mesta tiden hos Jimmy de senaste två månaderna så kändes det rimligt att koncentrera mig på sådana saker som saknas här.

Alltså kom jag därifrån med ett våffeljärn, en mixer, en elvisp, några stekpannor, handdukar och annat smått och gott. Så nu finns det mesta här, förutom en smörgåsgrill att göra toast i men det har jag hemma så jag ska försöka komma ihåg det när jag är hemma i helgen. 

Efter att vi varit på Coop svängde vi förbi Tuna Park en sväng för att jag skulle köpa en BH-påse så man kan tvätta dem utan att riskera att tvättmaskinen går sönder. Så det blev två sådana, en vit och en svart, och sedan hittade jag två solglasögon på Stadium som jag gillade och eftersom de hade en ta 3 betala för två-kampanj på allt i butiken så köpte jag ett par knallrosa träningsshorts också.
Ingen som känner mig blir nog förvånad över att jag även fick med mig en bikini hem från H&M. Det känns som att jag är inställd på en lååång sommar på playan med tanke på att det här var årets fjärde bikini. Nu gäller det bara att det blir fint väder också! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress