Pirates of the Caribbean: On stranger tides
Igårkväll blev det ju då äntligen bio. Från början var det tänkt att vi skulle gå på fredagen men vi ville se alla de tidigare Pirates-filmerna först så vi var lite uppdaterade innan vi såg den nya. Så då fick det bli söndag istället.

Själv tyckte jag att filmen var riktigt bra! Så himla mycket bättre än trean som jag tyckte var ganska rörig och nästan svår att hänga med i ibland. Lite för mycket konstigheter för att det skulle bli toppbetyg. Men den här var mycket bättre, även om det såklart är en del övernaturligheter och knasiga händelser. Men det är ju det som är grejen... Och Johnny Depp är ju bara för klockren! Trodde att det skulle vara jättekonstigt utan Orlando Bloom och Keira Knightly, men man saknade dem faktiskt inte så mycket. De hade ingenting med den här storyn att göra så det blev bra ändå. Hoppas de är med i nästa film om det blir någon dock.

Ska man vara lite negativ så var det väl inga jätteimponerande 3D-effekter. Lite då och då dök det upp något men inte speciellt ofta. Mig hade det inte gjort något att se den som en vanlig film och slippa de där makalöst obekväma brillorna. Märkena man fick på näsan satt kvar i minst en halvtimme efter att man lämnat biografen. Ingen som funderat på att ta fram en lite bättre modell som man inte får skador av? I guess not.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress