Nya Ikea
Det blev inte den rundan jag ville ha på jobbet idag, utan en ända borta i Torshälla! Som tur var kunde jag den med så det var helt okej ändå.

Slutade redan vid klockan ett och sedan åkte jag hit och åt resterna av tacosen vi åt igårkväll. Efter en snabbdusch var det dags att hämta upp Jimpan på jobbet och åka till Carglass för att få ett stenskott lagat på framrutan på bilen. Dock så var det för litet (syns knappt) så det gick inte att göra någonting åt, så vi drog till Västerås för att kolla in det nya Ikeavaruhuset. Tyckte ärligt talat inte att det var så stor skillnad mot det gamla, förutom att det var en separat våning med utställningsrum och en med alla prylar. Men kul att ha sett det iallafall. Lite braiga grejer fick vi med oss också. Lite kökssaker, badrumsgrejer, påslakan och en extra stol till uteplatsen bland annat.

Återigen så har vi lyckats med matlagningen, ikväll blev det en thairätt med kyckling. Riktigt bra! Så nu är det bara att vänta på "En unge i minuten" som börjar när som helst, och sedan blir det att sova börja jobba redan klockan 7. :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress