Ishockey
Fem timmars sömn följt av åtta timmars jobb är inget jag kan rekommendera. Ögonen var det allra värsta. De sista timmarna sved och rann de konstant eftersom de var så himla torra och trötta. Det är inte det minsta kul när man är lite halvförkyld för så fort ögonen rinner börjar man såklart bli snuvig också. För att inte tala om hur sliten man såg ut... Man behöver helt enkelt sin skönhetssömn, så är det bara! :)

Efter jobbet åkte jag tillbaka hem till Jimmy där maten  praktiskt taget var serverad. Nummer 2 från Spicy Hot. Till efterrätt blev det en Kolasnäcka på Slagstaglass. Det har nästan blivit en söndagstradition vid det här laget. Även den snäckan var riktigt god och nu har jag bara nio stycken kvar. ;)

En tupplur på ca 40 min var allt som hanns med innan det var dags att börja laga iordning tacos tills Andrée skulle komma över vid sju. Nyss kom också Jessica så nu väntar vi bara på att ishockeyfinalen ska börja. Det går bra för Sverige nu, tredjeplats i Eurovision igår och minst andraplats i hockeyn idag. Go Sverige! :)


Kolasnäckan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress