Energi
Är det inte lite konstigt att man kan ha hur mycket energi som helst vissa dagar och andra är man bara hur seg som helst, även fast man inte direkt har gjort något speciellt dagen innan? Det märks extra bra när man har ett jobb där man rör sig mycket. Till exempel på rundan jag brukar köra i Skiftinge så märks det verkligen. Sist jag körde den var jag hur trött och långsam som helst, jag sprang visserligen i trapporna men jag gick mellan portarna för att jag helt enkelt inte hade någon ork till att springa. Det tog mig då ungefär 3 timmar att bli klar.

Idag däremot var jag hur peppad som helst! Det var ganska lite post och jag sprang hela tiden, trots att svetten rann. Vi åkte ut ungefär tio i nio så mitt mål var att vara tillbaka före tolv. Jag höll på att sätta i halsen när jag kom in till ett tomt kontor och skulle stämpla in. Klockan var 10.46. En runda som är uppmätt att ta 3 timmar tog mig alltså 1 timme och 58 minuter. Då har man sprungit på rätt bra! Sedan att min t-shirt nästan gick att vrida ur är ju en annan femma. ;)

Jag tror faktiskt att det mest sitter i huvudet det där med energin. Iallafall för mig. Bara man ger sig fan på att orka så gör man det. Ibland är det riktigt bra att vara envis! :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress