Slut på semestern
Konstigt nog så har jag ingen som helst ångest inför att börja jobba igen imorgon, snarare tvärtom faktiskt. Jag längtar lite. Hur skönt det än är att bara slappa och ta det lugnt så blir det lite långtråkigt i längden. Ser fram emot att ta tag i saker igen och få träffa alla arbetskamrater. Jag kommer säkert ångra att jag ens tänkt på det här sättet imorrnbitti när klockan ringer prick 6.00. Det kommer bli tungt såklart och konditionen är nog som bortblåst efter allt latande, så trapporna lär inte bli skojiga alls. Men jag längtar ändå, tokig som jag är. :)

Det känns också lite extra bra att jag ändå tagit tillvara på min sista semesterdag. Jag gick upp vid tio för att äta frukost framför tvn, handtvättade alla bikinisar jag använde på Cypern, satte mig i solen med en spännande bok (Inspärrad. av Teresa Cooper), invigde mixern jag köpte för ett tag sedan för att göra en hallon- och banansmoothie och sedan klädde jag på mig och gick till stan för lite shopping.
Det blev två par skor, båda med kilklack vilket jag verkligen gillar. Jag köpte ju tre par i vintras! Dagens fynd är dock lite somrigare modeller. Det ena paret hade jag tittat ut redan innan vi reste bort, men bestämde mig för att vänta, om det var menat att jag skulle ha dem skulle de finnas kvar när jag kom hem. Och det gjorde de ju så då var jag ju bara tvungen att köpa! ;)
Det andra paret var sandaler med kilklack, perfekta både till vardags och fest. Hoppas jag får en chans att använda dem snart!

En svart klänning och en kalender köpte jag också innan Jimmy slutade jobbet och kom och mötte mig. Efter att ha lämnat grejerna i lägenheten tog vi en powerwalk och när jag sedan duschade så lagade Jimmy mat, kycklingfilé med ris och jättegod sås. Lyxigt värre att få maten serverad. :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress