Slowfood
Gårdagskvällen ute på landet var jättetrevlig. Vi åt grillat, spelade massa drickspel och hade det superbra. Det uppstod lite utmaningar till och med, som att få upp Amandas Iphone som ramlade ner mellan plankorna på bryggan till exempel. Det gick till slut, utan att vi behövde förstöra bryggan. Tur för telefonen att det var så långt in så vattnet inte hade börjat. :)

Idag var vi för lata för att laga lunch så det fick bli hamburgare igen. Inte bra det här, men gott var det. Tjejen i kassan på Max var dock katastrofal. Det var tre före oss i kön när vi ställde oss och det tog ganska exakt en halvtimme innan det blev vår tur. Sjukt långsam och dessutom såg hon så förvirrad ut så man nästan tyckte synd om henne. Fast bara nästan. Det är verkligen inte okej att vara sådär seg när man jobbar på ett ställe som ska ha bra tempo. Lite stress måste man väl kunna ta. Hoppas hon var ny för annars är det riktigt illa. Det blir ju knappast fastfood när det tar en halvtimme. Fast hon kanske håller på att införa motsatsen, typ slowfood? Vem vet.

Efter lunch åkte vi förbi en sväng hos Jimmys mormor och morfar och sedan vidare för att handla lite. Ikväll blir det hemgjord pizza och film! :)



   
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress