Hallonsnäcka
Det var ett bra tag sedan det blev någon Slagstaglass för mig och Jimmy, men idag kändes vädret rätt så vi svängde förbi en stund. Det blev en hallonsnäcka för min del, och av en händelse så var Richard och Natalie redan där när vi kom. Stan är bra liten. :)

Förutom det så har det inte hänt mycket idag. Vi satte oss i stolen och spelade spel ett tag på eftermiddagen och sedan drog vi igång grillen. Samtidigt mixade vi iordning varsin Strawberry Daiquiri att smutta på i kvällssolen. De var så himla goda på Cypern så vi var bara tvungna att testa själva. Riktigt bra blev det, väldigt somrig drink. Bara att fixa fram lite jordgubbar, rom, lime, socker och krossad is och köra i mixern en liten stund. Superbra!
Sedan dess har det trillat in lite folk, först Björkman som kom förbi för att hämta sina saker han lämnat på gårdagens pokerkväll och för en stund sedan kom Totte och Sanna förbi och hämtade mat från Eleonorapizzerian som de just mumsat i sig.

När vi blir själva sedan så ska vi dra på en bra film och mysa med lite chips och dip. Man är lite trött och seg efter gårdagen så det känns inte som att man orkar med något mer ansträngande.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress