Brasserie Le Grand
Det blev som väntat en trevlig kväll med flickorna igår. Vi började med att äta Spicy Hot hemma hos Ronja och sedan satt vi där i några timmar och lyssnade på musik, drack vin och cider och snackade en massa om allt och inget. Framåt elva åkte klackarna på och vi vandrade ner till Brasserie Le Grand för en utekväll. Kan inte säga att jag tyckte de valt riktigt rätt när de möblerade om stället, det såg väldigt mycket ut som en bordell på vissa ställen. Men kul hade vi iallafall och det blev mycket dans. Svettigt var det också så jag är riktigt nöjd över mitt beslut att ha håret uppsatt.
Det bästa med att gå ut på sommaren är ju att man kan gå ut och sätta sig och svalka sig lite när det blir alltför varmt. Inte som på vintern när man fryser ihjäl i samma sekund man sticker ut näsan. Sedan blir det ju så mycket mer sittplatser när uteserveringarna är öppna.

Jimmy och Totte mötte upp oss utanför efteråt så vi kunde gå till Kebabhuset och äta och så slapp jag gå ensam sedan när allt stängt. En bra kväll. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress