Busy day
Den här dagen har bara försvunnit iväg utan att jag ens hunnit med, men mycket har ändå blivit gjort. Jobbade först från halv nio till halv fyra. Cyklade runt i munktellsområdet (aka mardrömsrundan). Det gick riktigt bra förutom att det blåste svinkallt och att batteriet i mp3:n dog innan jag ens kom till starten av rundan. Supersegt att springa i trappor i 5 timmar utan musik! :(
Hann iallafall tillbaka till kontoret innan Sofia riktigt blivit klar med sin lunchrast så fick lite sällskap. Sedan åkte jag hem för att hämta bad- och träningskläder och stressade ner till stan för att besöka Vattenpalatset för första gången på jag vet inte hur länge. Motionssimmade ett bra tag och sedan blev det relaxavdelningen för lite bastu och bubbel. Varmt, avslappnande och med trevligt sällskap. Vore ingen dum idé att gå och simma lite då och då. Bra träning för hela kroppen, men samtidigt känns det inte riktigt som träning ändå... Skönt med lite omväxling!
Som om det inte räckte med att ha sprungit, cyklat och simmat så kände jag att jag hade tillräckligt med energi kvar för att orka ett pass BodyAttack så det fick bli ett sådant också innan jag åkte hem. Gissa vem som kommer att somna gott ikväll!?! :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress