Hold it against me
Halvdöd efter en tuff dag på jobbet. Det kanske säger sig självt men det är inte ett dugg skönt att först springa sig så pass svettig att det rinner längs ryggen och sedan åka moped tillbaka till kontoret i ca -10 grader. Blir rätt många fler minusgrader när man får upp lite fart. Man fryser liksom och huttrar i flera timmar efteråt.
Medan vi sedan satt och käkade lunch ringer Sofia för att hon kvaddat dörren på sin bil så coacherna åkte ut för att hon skulle få en annan bil för att kunna köra klart rundan. Självklart ringer de sedan mig och undrar om jag kan åka ut och hjälpa till när de kommer tillbaka. Snäll som man är gör man det såklart, trots att man är trött och fortfarande inte har torkat helt och hållet sedan man själv var ute. Men det gick snabbt och smidigt när vi hjälptes åt så det blev bara en halvtimmes övertid.

Känns bra att jag lyckats skjuta upp att städa sedan i lördags. Det blir ju inte direkt bättre av att man väntar längre och längre... Tänker dra på "Hold it against me" och lite annan bra peppmusik på högsta volym och köra ett varv med dammsugaren innan det är dags att åka och träna.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress