Papercut
Sjukt nervös var jag innan jobbet idag. Ingen aning om varför riktigt egentligen, men grejen var att jag skulle köra en bilrunda i Måsta/Slagsta som jag aldrig kört förut och det är aldrig helt lätt när man får en ny runda för första gången. Speciellt inte när det är med bil eftersom man kör en aning snabbare än när det är moppe och cykel så det är lätt att missa småvägar och inte alltid så smidigt att vända heller om man kör fel för den delen. Dessutom är det många gårdar med liknande namn utåt Eckersta och Glömsta som ligger hur långt in som helst på små grusvägar. Känns väldigt nödvändigt att åka flera mil för att dela ett litet stackars brev till en ensam låda. Som avslutning var det ett enormt lägenhetsområde (där precis efter Måsta-pizzerian). Trodde jag skulle svettas ihjäl för det var så varmt. Var tvungen att klä av mig lite för att inte få värmeslag!
När jag var klar i en port och rushade nerför trapporna för att ta mig ut till nästa mötte jag en gullig tant/kvinna (kanske 55+) som tittar upp på mig där jag kommer springande och säger "Men gud vad lätt och fint du springer! Vilken kondis!" och log som en sol. HAHA MEN ELLER HUR! Svetten rann överallt och jag mådde nästan illa av värmen. Men det är ju kul att det iallafall ser bättre ut än det känns... :)

För att få till ett toppenslut på arbetsdagen lyckades jag skära mig på en rulle med etiketter precis innan jag skulle gå hem. Rakt över översidan av alla fyra fingrarna på högerhanden, precis under nagelbanden. Fyra papercuts i ett enda snitt, det är rätt bra gjort. Galet vad det svider även fast det knappt syns.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress