Lång dag på jobbet
Jag känner mig lite som att jag just sprungit ganska fort rakt in i en vägg. Helt mörbultad i hela kroppen, men kanske mest psykiskt. Blä så tråkigt det var på jobbet idag. Vi fick in enorma mängder post imorse så det kändes som att det tog en evighet innan vi blev klara med allt (vilket det ju också gjorde!). Klockan hann bli 11 innan vi satte oss i lunchrummet för att ha morgonmöte, så istället för frukost så åt de flesta av oss lunch för att orka med dagen. Alla var mer eller mindre snurriga och svimfärdiga efter att ha sorterat brev i fyra timmar, det är helt otroligt vad jobbigt det är. Låter inte speciellt svårt men man måste ju koncentrera sig för att allt ska bli rätt, leta för att hitta rätt och lägg sedan på lite tidspress på det så är du rätt seg i kolan efteråt. Usch.
Halv 12 kom vi iallafall ut och sedan var det bara att köra järnet. Inte gick det bra heller för den som stått och kammat min post hade uppenbarligen haft lite för bråttom så jag fick springa upp och ner i husen tusen gånger för att allt låg i oordning. Diverse koder fungerade inte heller så ett tag fick jag lust att sätta mig ner och grina i värmen. Det löste sig dock, en tant och farbror kom och gav mig koden som de tydligen bytt idag.
16.30 slutade jag. Efter 3 timmars övertid. Kul!
Nu är det dags för roligare saker, dvs hämta paket, handla och hämta mat. Jag är inte upplagd för att laga idag så det får bli hämt, kanske pizza. :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress