En vecka
Kan ju berätta att det kändes lagom roligt att titta ut genom fönstret imorse och se att himlen var helgrå och regnet öste ner, och samtidigt veta att om jag inte tackat ja till att förlänga vikariatet så hade jag kunnat vara ledig den här veckan... Men vi kämpade på i deppvädret och som tur var slutade det regna efter ungefär halva rundan så då kunde man äntligen ta av sig regnkläderna. Det blir så otroligt varmt och svettigt i sådana kläder, inte direkt något tyg som andas om man säger så. 

Det känns lite konstigt att jag bara har den här veckan kvar att jobba nu. Fyra dagar. Sedan börjar plugget! Varje gång jag tänker på det så får jag ett litet nervöst pirr i magen, på ett bra sätt. Jag tror det kommer bli jättebra så jag längtar faktiskt lite. Den där riktiga nervositeten har väl inte slagit in riktigt än, men det kommer nog snart.
Trist att lämna Bring faktiskt... Även om jag nog kommer jobba litegrann där i fortsättningen också så blir det ju ändå inte alls samma sak. Det blir inte riktig mitt jobb längre. Men jag tror det här kommer att bli superbra! :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress