Påskdagen
Gårdagen var trevlig och det var verkligen inte fel att vakna utan vare sig huvudvärk eller illamående. Lite sovmorgon blev det iallafall och sedan en frukost följt av en stunds solande på uteplatsen. Riktigt skönt när det inte blåser eller något! :)

Lunch utomhus på Spicy Hot blev det också och sedan en snabb sväng på stan innan vi gick tillbaka till Jimmy och tog en tupplur sida vid sida i varsin solstol i solen. Så nu är jag lite småröd och feta ränderna efter bikiniöverdelen. Hoppas på att det hinner gå ner lite till imorrn (och självklart att det är fint väder då med så man kan fortsätta solandet!). En sväng till Maxi hann vi också med, plus ett besök på Slagstaglass där vi snart måste räknas som stammisar. Chokladsnäckan blev det idag. God fast inte direkt speciell. 3 av 5 i betyg.
Som avslutning på vår lilla rundtur blev det ett snabbt besök hos Jimmys mamma och nu väntar vi på vår egengjorda pizza ska bli klar. Egen deg och allt har vi gjort så nu får vi väl hålla tummarna för att det blir lika bra som det ser ut och luktar! :)

Chokladsnäckan

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress