Lördag
Just duschat och lyckades självklart skära sönder ett knä när jag rakade benen. Så kan det gå när inte haspen är på. Men det har slutat blöda iallafall så det är väl alltid något. Ska försöka få någon ordning på håret inför kvällen så man slipper det senare när man är stressad och allt. Jobb 14-22.15 är det som gäller och sedan blir det utgång. Me like!

Gårdagskvällen var mycket trevlig. Vi började med att kolla Filials after work men gick sedan till vårt "stamställe" Royal Oak och tog ett par glas. Medan vi satt där kom en vimmelfotograf och tog en bild. Sedan gick vi tillbaka till Filial och fick gratis drinkar av Niklas, där kom även samma vimmelfotograf och tog ytterligare en bild. Man kunde ju tycka att hon borde reagerat på namnet Ronja eftersom det inte är alltför vanligt. Men icke. Ytterligare en bild blev det när vi stod i baren, fast då av en annan fotograf. Lite smått komiskt.
Upptäckte just lite skador från gårdagen också. Mina underarmar är täckta av rivsår som jag först inte fattade hur de kommit dit. Men jag tror det kan vara linnet jag hade på mig. Farligt det där med kläder.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress