Changes
Upp som en sol och ner som pannkaka, eller vad är det man brukar säga. Lite så det är just nu iallafall. Att allt gick väldigt bra där ett tag och sedan hux flux gör det inte det längre... Får lite känslan av att livet bara kör på som ett tåg och plötsligt är man inte med längre, utan man står där ensam och fattar ingenting. Bokstavligen ingenting. Vad hände? Vad gjorde man för fel? Vad skulle man gjort annorlunda? Men det spelar ju ingen roll i efterhand för man kan ändå inte gå tillbaka och ändra det. Helt enkelt bara att vänta och gilla läget så länge... Det är i sådana här situationer man inser att man är en grubblare och tänker alldeles alldeles ALLDELES FÖR MYCKET!

Men för att övergå till roligare saker så är jag just nu lite stolt över mig själv för att jag samlade mod och ringde (vilket jag hatar!!!) till en butik där jag sökte jobb för några veckor sedan för att se hur det går med rekryteringen. Så jag fick svara på massa frågor över telefon och sedan bad hon mig maila ett CV eftersom jag hade lämnat ett i butiken sist. Så nu är det bara att vänta och se. Hoppas hoppas hoppas!!

Nu tänker jag ta ett låååångt bad och sedan laga något smarrigt till lunch innan jag ska åka till jobbet 17-22. Det där med en helt ledig vecka gick visst åt helvete det med, men i det fallet gillar jag det! Skarpt!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress