Shut up and drive
Helstörd dag på jobbet idag verkligen. Fast skön ändå. 14.00-22.15-passen är vanligtvis riktigt riktigt sega, speciellt när man sitter och äter på rasten runt 18 någonstans där och inser att man inte ens har jobbat hälften. Men idag svischade det förbi som jag vet inte vad. Delvis för att jag lyckades lura till mig ett extra kassapass vilket helt klart är det roligaste. Delvis berodde det också på all dramatik. Det började med att Jerry inte dök upp när han skulle börja kl 16 så vi fick ringa efter honom eftersom han hade missuppfattat och trodde att han började en timme senare. När han då sedan äntligen dök upp och skulle gå in genom personalingången på baksidan (som är som en liten inhängnad med en lastkaj, personalingång, cykelställ mm) så står det en bil där, öppen och uppenbarligen tjuvkopplad. Så det blev mer ringande och till slut fick polisen komma dit och knuffa bort bilen och fixa till det hela. 
Det jag undrar är varför man väljer ett sådant ställe för att dumpa en stulen bil? Hade de varit lite diskreta hade de ju bara ställt den på en parkeringsplats istället så det hade tagit flera dagar innan någon märkte att den ens var där. Men det finns ju folk till allt tydligen.
En liten stund senare kommer Jerry och visar mig en sådan där hypermodern bilnyckel som bara är en platta och ingen egentligen nyckel. Bra jobbat att tappa en bilnyckel i en affär så vem som helst bara kan gå ut och ta bilen. Helt klart en dålig dag för bilägare!

Nu är jag trött och ytterligare fyra dagars kvällsjobb återstår. Det är ungerfär vakna, frukost, dusch, lunch, åka till jobbet, komma hem, sova, vakna, frukost, dusch, lunch, jobb, sova osv osv. Kul liv. Men money money money (Y)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress